BSA festival 31 oktober 2018 voor alle ouders

Uitnodiging BSA-festival 2018: Ambitie!

Voor wie?  Alle ouders/verzorgers van de BSA-leerlingen.
Wanneer? Woensdagavond 31 oktober 2018
Waar? Gerrit Rietveld College, Eykmanlaan 1200, 3571 KH, Utrecht.
Hoe laat? Start 19:00 uur.
Wat? Luister naar interessante sprekers en ervaar hoe het is om de BSA te volgen. Zo kunt u uw kind nog beter helpen bij het waarmaken van ambities.

Ambitie en Succes
Het BSA-festival wordt ingeleid door twee jonge studenten die hard werken aan hun ambities: Ouafa Dahri en Redouan El Yaakoubi. Zij nemen u mee in hun reis naar succes, waarbij de rol van ouders heel belangrijk is.

BSA-festival: Ambitie!
U heeft een kind met ambitie, daarom volgt uw kind BSA. Maar wat doet uw kind eigenlijk allemaal tijdens die BSA-lessen? En hoe wordt uw kind door de BSA geholpen bij het verwezenlijken van zijn/haar ambities? Dat gaat u meemaken op het BSA-festival op woensdagavond 31 oktober, samen met alle andere ouders/verzorgers van onze BSA-leerlingen. Het BSA-festival vindt plaats op: op het Gerrit Rietveld College, Eykmanlaan 1200, 3571 KH, Utrecht.

Ouders/verzorgers aan het werk
U gaat in workshops zelf ervaren wat uw kind op de BSA doet, want u gaat zelf aan het werk. Daarbij leert u waarom we op deze manier werken bij de BSA. We laten u de effecten van onze methodieken ervaren, zodat u nog beter uw kind kunt begeleiden.

Het programma:
19.00 uur Welkom met koffie & koekjes
19.15 uur Opening BSA-festival
19.20 uur Ouafa en Redouan over ambitie en succes
20.00 uur 3 Workshops: Alles over Woorden, BSA Leertonline en Alles over Lezen
21.15 uur Einde BSA-festival 2018

Stuur een mail/app of sms naar de leerkracht van uw kind met hoeveel personen u komt.

uitnodiging bsa festival[87]