Zomerschool Utrecht 2019

Ook dit jaar kunnen leerlingen van de basisscholen in Utrecht deelnemen aan de Zomerschool Utrecht. Dit jaar is dat extra feestelijk omdat we dit voor het vijfde jaar doen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Zomerschool Utrecht
Zin in de zomer? Wij ook. Niet alleen om vrij te zijn maar ook om ergens naar toe te gaan. Boek ook een reisje Zomerschool!  De Zomerschool Utrecht is net als voorgaande jaren een prachtige bestemming om een week lang de taal in te duiken. Kom samen met andere kinderen (en ouders) grasduinen in taal, tekst en toffe thema’s om nog beter te worden in taal en dus met meer plezier te leren.

Beter worden in taal
Ben je nieuwsgierig wat de Zomerschool voor je kan betekenen? Doe met ons mee en je zal zien dat een taalduik je mooie schatten op kan leveren. Door in de vakantie bezig te zijn met taal blijven je taalvaardigheden op pijl en maak je een goede start in het nieuwe schooljaar. De Zomerschool Utrecht helpt leerlingen van groep 1 t/m 8 beter worden in taal.

Meer  informatie en aanmelden
Kijk op onze website voor meer informatie. Daar lees je ook hoe het aanmelden werkt en vanaf wanneer dat kan.