3 X VERHUISD!

In de afgelopen twee maanden hebben wij, noodgedwongen, maar liefst drie verhuizingen gehad. Dat was een flinke operatie, maar we zijn erg blij met onze nieuwe plekken!

Onze leslocatie op de Kaap Hoorndreef in Overvecht is verhuisd naar de Marcusschool in Overvecht, onze leslocatie op de Rietendakschool in Ondiep is verhuisd naar de Prinses Margrietschool in Zuilen, en ons hoofdkantoor is verhuisd van de Kaap Hoorndreef naar twee lokalen in Brede School Hart van Noord, Kanaleneiland.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het inrichten van onze nieuwe stekken zodat wij vanaf 9 september 2019, wanneer de BSA-lessen weer beginnen, helemaal klaar zijn voor de ontvangst van zo’n 288 basisschoolleerlingen.

Onze nieuwe adresgegevens vindt u op de pagina ‘Waar heb je les? BSA-locaties schooljaar 2019-2020’ en op de Welkompagina op deze website.

 

Het BSA-team