BSA goes Teams!

Utrecht, woensdag 17 februari 2021

Ons eerste blok online lesgeven aan de groepen 7 en 8 via Teams zit erop! Omdat wij nog geen fysieke lessen kunnen geven, worden onze lessen online gegeven. Alle leerlingen uit die groepen hebben een eigen BSA-account gekregen en krijgen nu op hun BSA-lesmiddag 75 minuten online les. Dat gaat heel erg goed! Veel leerlingen zijn al gewend om met Teams te werken op hun eigen basisschool. Ze geven dus regelmatig de BSA-leerkrachten tips over hoe je bijvoorbeeld kunt zorgen dat je geluid niet gedempt wordt :-)!

De BSA-leerlingen uit de brugklas hadden al sinds het begin van de 2e lockdown hun BSA-lessen online. Zij mogen ook hun gewone lessen nog niet op school volgen.

Of we ná de voorjaarsvakantie weer de klassen in mogen, weten we nog niet. We wachten de persconferentie van 23 februari a.s. af. Houd onze website in de gaten voor nieuws over onze lessen!