Renata Roos, leerkracht

Algemene Cultuurwetenschappen (UvT,), PABO, (Fontys), Kindercoach (BGL), Master SEN-gedrag (HU). Renata heeft jaren met veel plezier voor de klas gestaan in het basisonderwijs. In 2015 heeft ze klimRoos Coaching opgericht; haar eigen praktijk waarbij ze kinderen, jongeren en hun ouders coacht om weer lekker in hun vel te komen zitten. Dit combineert ze met haar werk voor de BSA.

Werkt bij de BSA, omdat deze bijzondere manier van samenwerken met professionals en het lesgeven aan ontzettend gemotiveerde kinderen zoveel energie en plezier geeft. Samen werken we aan een prachtig doel; zorgen dat onze leerlingen het allerbeste uit zichzelf kunnen halen en hen laten ontdekken hoe ze kunnen blijven groeien. En precies hetzelfde streven we ook na bij onszelf; hoe mooi is dat?

Een absolute must om te lezen: alles van Annie MG Schmidt, en is tevens  gek op de Dummie de Mummie-serie; zo grappig, ook om voor te lezen.

Qua boeken voor volwassenen smult Renata van Stephen King. Zijn 11.22.63 heeft ze al meerdere keren verslonden. Geweldig hoe hij in dit boek feit en fictie combineert en je laat nadenken over wat de gevolgen van tijdreizen zouden kunnen zijn.

 Drinkt graag een kopje thee of koffie met de NRC Next of de Volkskrant.